Е май към рейка си се запътил... ако не тече от другаде де. Трябва да видиш откъде е точно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
гаден звук от сервото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеОгледай добре къде капе (тече) и ..... ако е рейка лошо . Най безболезнено би било ако има пробив някъде по тръбите и съединенията .
И друг път не я оставяй дълго време без да я караш . Все пак е Алфа и иска да я гъъъъъърчат а не да седи пред блока .
Comment
-
Около 3-400 лв. според зависи колко ще и искат . И това е цена за втора употреба .
Погледни тука : http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1
Това е цена за нова в магазина .Last edited by Sunny; d.m.y г., 20:29.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеОколо 3-400 лв. според зависи колко ще и искат . И това е цена за втора употреба .
Погледни тука : http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1
Това е цена за нова в магазина .
Comment
-
Ми то колата малко като жената . Не ги разработваш се скапватНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Виж от къде тече.Ако е от рейката трябва да се смени.Има разни добавки за спиране на течове от хидравликите.Лично аз бих пробвал първо с добавка и след това със смяна на рейка или помпата.Виж да не е от някое съединение.Тези добавки връщат еластичността на уплътненията и може да спре теча.
Рейка втора употреба върви м/у 50-80лв.НЕ ПОВЕЧЕ.
Тези рейки които е дал Съни са рециклирани заводски в Италия и предполагам са като нови,но като звънях да търся за мойта нямаха налични.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
В Петрич като тръгнеш от светофара на околовръстното в посока супермаркет Рай,веднага отляво след светофара над магазина за части за трактори има един за авточасти.Там има продуктите на Lucas oils.Има добавка за течове от хидравликата,върши работа.Трябва да сипваш по малко на порции,докато спре да тече.Налей хидр.масло/Dexron II/ и след като поработи колата на изгасен мотор налей малко,примерно 50мл.Гледай пак за течове,може след няколко дни да налееш още малко от добавката.
П.П. А мен ме мъчи Robert Bosch AG.Протече ГНП-то и сега я свалят,като естествено при майсторите ние си носим инструмент.Засега добре се справят-стопиха ми подгревните свещи.....майката и на майстори и на немците!!!Ако имах канал и време,сам щях да си я сваля.Last edited by virusalfa; d.m.y г., 12:38.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение0.9 литра, ако е празна системата.
Comment
Comment